Waardemeesters

Advies & afwikkeling

Onze dienstverlening stopt niet na het taxatierapport.

Insolventies en financiële instellingen

Waardemeesters kan voor u als curator of bewindvoerder het verkooptraject begeleiden. Door een bidbook op te stellen, potentiële kopers te informeren of het uitvoeren van bezichtigingsdagen. Daarnaast kunt u ook denken aan het veiligstellen van goederen of tijdelijke verzekeringen, het vastleggen en uitleveren van eigendomsaanspraken en het opslaan en opschonen van administratie zowel digitaal als op papier. Wanneer een doorstart niet gerealiseerd kan worden, adviseren wij u graag over de verschillende verkoopkanalen om zo de juiste afweging te kunnen maken.

Ondernemingen

Ondernemers kunnen door Waardemeesters geadviseerd worden, bijvoorbeeld over het omzetten van (in)courante voorraad naar liquide middelen. De mogelijkheden tot een doorstart en de begeleiding gedurende het proces. Ook wanneer u voornemend bent om een andere bedrijf aan te kopen, kunnen wij u hierbij helpen.

Verkoop

Waardemeesters werkt samen met Onlineveilingmeester.nl bij het organiseren van online veilingen. Onlineveilingmeester.nl organiseert online veilingen in situaties van (vrijwillige) bedrijfsbeëindigingen, bedrijfsverhuizingen, faillissementen en meer. Soms is een veiling niet de meest geschikte verkoopmethode en is bij een onderhandse verkoop of zelfstandig uitverkoop, netto meer opbrengst te genereren. Waardemeesters helpt hierbij graag.

Onze dienstverlening stopt niet na het taxatierapport. U kunt naderhand altijd nog bij ons terecht voor eventuele vragen of advies. Waardemeesters is er om u te ontzorgen.

Waardemeesters zorgt naast inventariseren en taxeren voor: